Jak zavřít profil na Instagramu?

Pokud si najednou nejste vědomi, připomínáme, že Instagram sociální sítě vám umožňuje nastavit váš profil jako soukromý - v tomto případě mohou vaše fotografie vidět pouze uživatelé, kteří jste přidali jako přítele.Tento článek vám ukáže, jak nastavit soukromý profil Instagramu.

Jak uzavřít profil Instagramu z telefonu s Androidem?

Otevřete aplikaci Instagram.

Klikněte na ikonu profilu.

Poté klepněte na tlačítko, na kterém můžete vidět tři pruhy.

Otevřete „Nastavení“.

Přejděte do části „Důvěrnost“.

Klikněte na řádek „Důvěrnost účtu“.

Klepněte na přepínač v řádku „Uzavřený účet“.

Potvrďte svou akci.

Váš účet byl uzavřen.

Videonávod

Jak mohu zavřít profil na Instagramu pomocí prohlížeče?

Profil můžete zavřít prostřednictvím prohlížeče, pokud jste přihlášeni ke svému účtu.

Klikněte na ikonu profilu.

Poté klepněte na rychlostní stupeň.

Otevře se sekce „Parametry“.Musíte kliknout na řádek „Soukromí a bezpečnost“.

Zbývá zatrhnout vedle položky „Uzavřený účet“.

Změny budou automaticky uloženy.Nic víc dělat.