Jak povolit synchronizaci účtu Google v systému Android?

Uživatelé dnes preferují propojení telefonních čísel se svým účtem Google.Proč?To je výhodné: v případě potřeby se čísla automaticky přenesou na jiné zařízení, měli byste k němu připojit účet Google.Aby to fungovalo, musíte nejprve povolit synchronizaci s vaším účtem.Ve výchozím nastavení je zapnuto, ale někteří uživatelé jej vypnou - někdy náhodou, někdy nevědomky.Ukážeme, jak povolit synchronizaci na smartphonu.Nezapomeňte, že tato funkce umožňuje synchronizovat další důležitá data, jako je kalendář, Gmail atd.

Na ploše najděte ikonu „Nastavení“ a klikněte na ni.

Dále otevřete sekci Účty.Může mít jiný název: „Uživatelé“, „Synchronizace“ atd.

Vyberte účet Google.Pokud jej v seznamu nevidíte, znamená to, že není jednoduše vázán na váš smartphone - svázat jej.

Ale to, co vidíme:

Automatická synchronizace všeho a všeho je vypnuta.Chcete-li jej povolit, musíte přepnout přepínač naproti každé položce do polohy „Zapnuto“.Otázka: co by se mělo dělat?Odpověď: záleží pouze na vašich potřebách.Můžete zahrnout něco samostatného, ​​například „Kontakty“, nebo všechny najednou.Udělejme to - zapněte všechny položky najednou.

Nyní klikněte na tlačítko „Sync“.Obecně by synchronizace měla probíhat automaticky, ale je lepší klepnutím na tlačítko vynutit synchronizaci.Vypadá to, jak vypadá synchronizace dat.

AAno, to vše by se mělo stát, když je připojen internet.Nezapomněli jste ji zapnout?

Pokud zapomenete, bohužel, nic nebude fungovat, takže jej zapněte rychleji.